5. FESTIVAL OTROŠKEGA NOGOMETA 2017

Naša nogometna šola je tretji vikend v februarja odlično izpeljala že 5. tradicionalni nogometni turnir pod nazivom FESTIVAL OTROŠKEGA NOGOMETA 2017, katerega namen je predvsem sodelovanje nogometnih klubov Obsotelja in Kozjanskega, prav tako pa  vsako leto povabimo na turnir še kakšen klub iz druge regije. Ekipe so poskrbele za prikaz izvrstnih tekem, športna dvorana pa je bila skozi cel dan polno zasedena do zadnjega kotička s strani staršev, sorodnikov in znancev naših otrok, ter otrok ostalih ekip.

V športni dvorani II. OSNOVNE ŠOLE Rogaška Slatina je 18. februarja 2017 potekal turnir za selekcije U-7, U-9, U-11 in U-13. Tako je letos v enem dnevu  nastopalo 27 ekip oz. približno 260 mladih nogometnih upov od 5 do 12 let starosti. Na turnirju so se predstavili otroci iz nogometnih šol KNK KOZJE, NK IMENO, NK MONS CLAUDIUS, NK ŠENTJUR, NK KRŠKO in NK RADEČE.

V starostnih kategorijah U-7, U-9 in U-13 je tekmovalo 6 ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini, iz katerih sta po dve ekipi iz vsake skupine napredovali v zaključni del tekmovanja. V starostni kategoriji U-9 pa je nastopalo 9 ekip, ki so bile razdeljene v tri skupine, iz katerih sta prvi dve ekipi vsake skupine napredovali v zaključni del tekmovanja. Našim fantom je v vseh selekcijah po odličnih predstavah na igrišču uspel preboj med najboljše in so resnično poskrbeli za fantastičen zaključek 5. FESTIVALA OTROŠKEGA NOGOMETA.

Mladi nogometni upi so v enem dnevu prikazali veliko nogometnega znanja, vrhunskih akcij in izjemnih potez, odličnih obramb in krasnih zadetkov, predvsem pa so se otroci zabavali in skozi igro okušali veselje ob zmagah, pa tudi žalost in razočaranje ob porazih, kar je nenazadnje sestavni del športa in dobrodošla življenjska izkušnja. Upamo, da smo mladim nogometašem ponudili prijeten športni dan, ki jim bo ostal v lepem spominu in se bodo še večkrat z veseljem vrnili v naše mesto.

Iskrena hvala vsem prostovoljcem NK Rogaška, ki so pomagali pri organizaciji turnirja ter vsem donatorjem in sponzorjem: Jagros d.o.o. (trgovine Jager), Turizem Narat d.o.o. (gostišče Jurg), Atlantic Grup d.d., Podoba d.o.o., MNZ Celje in gospodu Močniku, ravnateljici II. OŠ gospe Karli Škrinjarič, gospodu Srečku Kidriču in vsem ostalim, ki so na kakršenkoli način pripomogli k izvedbi našega dogodka! Posebna zahvala gre tudi staršem naših otrok, ki so z bučnim in športnim navijanjem spodbujali naše nogometaše skozi celotno tekmovanje!

ZA NK ROGAŠKA SO NASTOPILI:

NK ROGAŠKA U-7:Tilen Prah, Anej Lorber, Nejc Drofenik, Maj Gotlin, Ruben Zelinac, Žiga Gradecki, Tjar Pobežin, Tomaž Šket, Matic, Oto Krumpak, Miha Tadina, Anej Polajžer.

NK ROGAŠKA U-9: Jaka Hrup, Sven Zelinac, Martin Kregar, Qemal Vezaj, Gal Ostruh, Bor Krumpak, Marin Cvek,  Nejc Viher, Jaka Drozg, Vid Prah, Elhan Bangoji, Rok Puhek, Lan Kitak, Luka Korez, Dardan, Luka Ljuljdjuraj, Luka Tadina.

NK ROGAŠKA U-11: Luka Arzenšek, Žan Lorber, Tin Cvek, Žiga Drofenik, Jaša Kunštek, Vid Drozg, Staš Osrečki, Vito Tišma, Jan Vuk Plavčak, Vid Cesarec, Ilija Hajder, Andraž Čebular, Bele Luka, Alban Veselaj, Nik Narat, Nino Majcenovič, Miha Križan, Filip Pongračič, Tin Bračun, Gjihad Kurtej.

NK ROGAŠKA U-13: Marcel Lorber, Nejc Šiljeg, Niki Šiljeg, Marcel Šket, Sven Stankovič, Amet Xhaferi, Žan Lorber, Nejc Majer, Leon Šiljeg, Alex Stevanič, Miha Hernavs, Niko Lipnik, Luka Arzenšek.